2012 – en sammanfattning

Januari 2012Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012.

Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året. Det känns bra att avsluta saker med en sammanfattning av vad som har hänt tycker jag, och det är roligt att se vad andra har gjort det senaste året.

Mitt problem är att jag är dålig på att göra saker halvdant. Ska jag göra en årssammanfattning så vill jag att det ska göras rejält. Det har lett till att jag de senaste veckorna har ägnat min bloggtid åt att kika i mina bildmappar för förra året och gå tillbaka i mina arbetsböcker för att se vad jag egentligen gjorde under 2012. När det gäller min blogg kan jag inte göra annat än att känna att det är lite ketchup-effekt över den; först kommer inga inlägg, sen kommer inga inlägg, och sen kommer ett så stort inlägg att man blir alldeles vimmelkantig! Det är kanske inte alltid så, men ganska ofta.

Genom att sammanfatta lite hur mitt 2012 var, hoppas jag att ni fortsätter att ha överseende med att mina inlägg periodvis kommer ytterst sporadiskt. Jag arbetar på att få mer kontinuitet i bloggandet, men med ett företag, fyra olika extrajobb och arbets- och organisationspsykologipluggande på Göteborgs universitet på halvfart att sköta har jag ibland lite svårt att prioritera bloggen och det jag vill skriva här. Utöver alla jobb- och studiemåsten tillkommer ju även familj, pojkvän och vänner som man vill hinna med, utöver sådant som att äta, träna och sova.

Men nog pratat om det, jag lovade ju en sammanfattning av 2012 och här kommer den! (Om ni blir vimmelkantiga av det långa inlägget kan ni ju alltid läsa det i etapper, lite varje dag sådär. Då blir det ju nästan som om jag hade skrivit flera inlägg mer kontinuerligt ;)) Om ni inte vill läsa om sådant jag skrivit om innan (eftersom ni är så trogna följare att ni redan läst allt ;)) tycker jag att ni bör kika in under juli åtminstone. Där skriver jag om vår semester i Köpenhamn som jag aldrig hann blogga om i somras.

Alla recept som nämns i sammanfattningen finns under Recept-fliken ovan (där det finns mycket mer än det jag har bjudit på under 2012 – bloggen blev ju hela 3 år i somras!)

Januari
Jag inledde januari med ett inlägg om att göra 2012 till det snälla året. Jag hoppades att vi skulle bli snällare både mot varandra och mot oss själva. Anledningen till det var att jag upplever att jag och många runt omkring mig har skyhöga krav på sig själva att prestera och vara duktiga och i processen glömmer att vara snälla mot sig själva. Med 2012 i backspegeln hoppas jag att många av er kan hitta åtminstone några snälla saker ni har gjort för andra eller er själva, annars är det ju inte fel att vara snäll 2013 heller tycker jag!

Cakepops 2012 bild 1Cakepops, första försöket…

Arbetsmässigt provbakade jag cakepops, kakor och moussetårtor för glatta livet för att ta fram nya fantastiska recept till vårens kurser. Det var nog tur att jag hade min lillasyster Malin som inneboende då så att någon kunde hjälpa mig att äta upp alla provbakningskakor 😉

I januari passade jag också på att äta lite mer grönt och delade med mig av recept som Grönsaksband med räkor och Vegetariska mandelbollar (Se recept under Recept-fliken ovan).

Grönsaksband med räkorGrönsaksband med räkor.

Februari
Månadens första inlägg visade upp de tårtor som mina duktiga kursdeltagare bakade under den privata Moussetårtskursen jag avslutade januari med. Tre glada tjejer hade bokat kursen och vi höll till hemma hos en av dem i Eklanda, där de fick baka varsin minitårta med olika mousser och bottnar. En av tårtorna såg ut så här:

Tårtkurs 2012 bild4

Jag fortsatte att planera för vårens kurser och hann även med en trevlig Matbloggsträff med kärlekstema hemma hos Charlotta, besökte Passion för mat-mässan i Eriksbergshallen, höll en kost- och matmytsföreläsning för fullt hus i Lindome och hann även med en semestervecka uppe i Lofsdalen där jag, pojkvännen och mina föräldrar åkte skidor så snön yrde. Hur härligt som helst!

Bloggträff kakaRebeccas superfina rosensmakande sockerkaka
en av alla godsaker på
Matbloggsträffen hos Charlotta.

LofsdalenLofsdalen!

Det bjöds inte på många recept under februari men jag avslutade med en urgod Laxlasagne som ni bara måste prova!

BlogglasagneLaxlasagne

Mars
Provbakandet av Cakepops fortsatte i mars då jag började få ordning på smakkombinationerna och få fason på dekorerandet. De söta nallarna och glada kycklingarna nedan gjordes i den vevan.

Cakepops nallarRosettprydda Cakepopsnallar med choklad- och hallonsmak.

KycklingpopsPåskgula kycklingar med ananas- och kokossmak.

Jag provade även fram nya recept på minicupcakes med bland annat Piña colada-smak och Rocky roadchoklad och visade hur man kan spritsa frosting i olika mönster med olika tyllar. Bilderna blev en bra inspirationskälla till mina kurser och många ville lära sig att spritsa frosting i rosform!

Cupcakes - inlägg om småätandeProvbakade minicupcakes med olikspritsad frosting.

Jag höll min första minicupcakeskurs som After work för Medborgarskolan i Göteborg en fredag i mars, och deltagarna gick från kursen smått sockerhöga och glada 😉

Rozelin på cupcakeskursGlad kursdeltagare visar upp resultatet av kvällens kurs.

Bakningskursinläggen och provbakandet varvades med inlägg om Bikiniform och hur man undviker det onyttiga småätandet. Lite paradoxalt kanske med tanke på månadens övriga inlägg, men det är ju just den där mixen av hälsa, mat och mindre nyttiga godsaker som gör Livsaptit till just Livsaptit!

Närbild ostgratinerad portabella

Om det var mycket sött på kurs- och bakningsfronten i mars var det fortfarande (vilket det i och för sig alltid är) grönsakerna som stod i centrum på matfronten. Ostgratinerad portabella var en av alla goda rätter som åts den månaden.

April
April inleddes med en Cakepops After workkurs för Medborgarskolan i Göteborg och jag imponerades över mina kursdeltagares kreativitet.

Cakepops färdigaNågra Cakepops från kursen i Göteborg.

Under Påsklovet (inte för min del alltså utan för mina deltagares del) höll jag två kurser på Värnamo Stadsbibliotek för deras barn- och ungdomsgrupper. Den ena gruppen fick prova att göra Cakepops medan den andra gruppen fick dekorera Cupcakes. Med tanke på att ungdomarna ville att jag skulle hålla fler kurser för dem gissar jag att de var nöjda med aktiviteterna. Till och med några ur bibliotekspersonalen passade på att göra pauser i kursrummet vi höll till i och dekorera en cupcake eller två de med. Cupcakesdekorering är verkligen roligt pyssel oavsett ålder!

Blogg - cupcakeskonstKalasfint dekorerad cupcake under kursen i Värnamo i påskas.

Förutom att hålla kurser hade jag även det stora nöjet att bli inbjuden på Ebba Kleberg von Sydows och Amy von Sydows Releasemingel för deras nyutkomna bok Sommar med systrarna von Sydow. Det bjöds på smaskiga smakprover från boken och systrarna signerade böcker för fullt under hela minglet.

Flitiga signerareSignerande författar-systrar!

Sommar med Systrarna von Sydow

Våren kom verkligen igång på allvar i samband med bokreleaseminglet och jag kunde plocka både vitsippor och beundra underbart vacka rosablommiga körsbärsträd i Gårda i slutet av april.

GöteborgsvårUnderbart är kort men ack så vackra de är de där träden!
Jag önskar att jag hade ett konstant blommandes
i lägenheten året om…

Maj
Maj innebar att det äntligen var dags för en Medborgarskolankurs i Gislaved! Cupcakesbakning och dekorering stod på schemat och deltagarna var i mycket blandade åldrar vilket gav en fin och mysig dynamik.

Blogg - små och stora cupcakes

Gladdekorerade cupcakes i Gislaved.

Sedan blev jag inbjuden till vårens andra bok-fest. Den här gången hölls festen i det vackra Palmhuset i Trädgårdsföreningen där Jennie Benjaminsson tog emot med en generös och blomstersprakande buffé med rätter från sin nyutgivna kokbok Kalasgott.


Blogg - cheesecake
Kalasgod cheesecake under ett berg av bär och blommor.

Blogg - Jennie BenjaminssonGlada Jennie Benjaminsson poserade villigt med sin somriga kokbok.

Maj och juni brukar vara bröllopens och således även möhippornas stora månad och i maj fick jag chansen att hålla en privatkurs för ett trevligt möhippegäng i Göteborg. Det bakades cupcakes i långa rader som dekorerades med strössel, sockerpastafigurer och en massa annat till riktiga konstverk.

Rosa blomcupcakesRosablommigt på möhippekurs.

Maj bjöd även på en resa till Varberg där jag och några vänner samlades hos en gemensam vän för att hinna träffas och prata och laga mat. Förutom promenad vid havet och picknick i solen hann vi med att besöka en sparrisodling, vilket jag tyckte var jätteroligt! Självklart köpte vi med oss ett knippe nyskördad sparris hem och lagade till samma kväll. Alldeles ljuvligt!

Blogg -sparrisNystekt sparris skördad samma dag några hundra meter bort…

Sommaren kom över en natt i slutet av maj och stannade en hel vecka. Som vanligt när det blir sommarvarmt kom mitt sug efter sallader igång rejält och jag hittade på en ny sommarfavorit som jag fortfarande har matdrömmar om – så tokigt god var den med buffelmozzarella, pekannötter, citronkyckling och bigaråer, mmm!

Bigaråsallad med nötter 22012-års absoluta salladsfavorit!

Juni
Ett lite försenat inlägg från maj månads Whoopie pie After workkurs för Medborgarskolan i Göteborg inledde ett regnigt juni. Tre glada systrar var några av deltagarna till den här glada och energigivande kurs som gjorde mig alldeles varm och glad inombords. Det märks när deltagarna har kul och då har jag kul också!

Glada systrar med alla kvällens whoopie piesWhoopies, whoopies och ännu mer whoopies
under månadens Whoopie pie-kurs.

Jag fick rabarbercravings i juni och lagade granité för första, men absolut inte sista, gången i mitt liv. Isande läskande gott och underbart syrligt.

BloggranitéRosarar sötsyrlig och isande rabarbergranité.

I juni var det även dags för en ny matbloggsträff och den här gången höll vi till på grönområdet i närheten av huset där jag bor och hade picknick. Jag bjöd på Blåbärsfoccacia (det är så roligt med lila bröd!) och Kalasgotts vita chokladcheesecake som jag hade pyntat med bigaråer. Ett trevligt bloggäng kom, åt och delade med sig av mat och mattips under en trevlig kväll.

Michaels bidragMichael Krantz och hans kollega på mat.se Josefine Oskarsson hade med sig
Kossekaka och ostiga spenatpiroger till matbloggsträffen.

Annars fortsatte juni med salladsrecept, nedan en ny favorit med kalkonbacon och nektariner:

Livsaptits salladsfavorit

Jag jobbade också mycket i juni i samband med att vi avslutade en arbetsmiljökartläggning åt en av Grontmijs kunder (jag arbetar som underkonsult åt Grontmij inom arbetsmiljöärenden med fokus på psykosocial hälsa).

Månaden avslutades sedan med att jag skrev ett i mitt tycke viktigt inlägg om att varva ner inför semestern och verkligen vara ledig. Att ha semester och bara jobba eller ha en massa måsten gör ju ingen varken glad eller utvilad, och då är det ju inte så mycket nytta med semestern ändå. Jag började så smått att varva ner för min semester i juni…

Juli
… för i juli hade jag semester och lyckades pricka in sommarens enda (?) helsoliga och tokvarma vecka under min och pojkvännens Köpenhamnsresa. Det var verkligen alldeles ljuvligt att strosa runt i en varm sommarstad utan en massa regnkläder och extra saker att släpa på. Jag och M smakade oss igenom Köpenhamn via saluhallen och restaurangerna men lyckades vara i Danmark i flera dagar utan att äta Smörrebröd. Nästan så man skäms. Vi hann dock åka båt i staden och besöka en massa museum och andra sevärdheter och jag tyckte att det blev en riktig toppensemester, om än lite för kort 😉

Nyhavn KöpenhamnEtt fullpackat och soligt Nyhavn.

Jag i köpenhamnSommarvärme som möjliggjorde dagar och till
och med kvällar i shorts och linne. Härligt!

En av saluhallarnaEn av saluhallarna i Köpenhamn – rena himmelriket
för matnördiga människor som jag.

Köpenhamncupcakes
Agnes cupcakes i Saluhallen (de hade dock butiker i andra delar av staden med) tyckte jag var extra trevligt att gå förbi. Tyvärr gjorde jag missen att tänka att jag kunde prova de där salta chokladcupcakesen (se bilden ovan) en annan dag när vi såg dem första dagen. Tror ni att de hade dem någon annan dag? Nope…

Köpenhamns saluhall - fiskFiskdisken i en av saluhallarna var en annan trevlig sevärdhet.
Så mycket fina, fula och stora fiskar det finns!
Notera den apelsinspetsade
svärdfisken som inte får plats i montern!

Bär i långa rader!Bär, bär och blommor i massor! Love it!

Glyptoteket

Det blev inte bara ett utan två besök i Glyptoteket (som var alldeles stekhett när bilden ovan togs). Vackra miljöer och finfina konstverk. Missa inte det om du är i Köpenhamn och inte har varit där innan!

Annars hann vi även gå och se en rockkonsert (på danska…) på Tivoli, äta på en australiensisk restaurang och prova öl på Carlsbergs bryggeri. Underbar semester som sagt och jag åker gärna till Köpenhamn snart igen!

Baconlindad kyckling med bulgursalladGyllengul matvetesallad med baconlindad kyckling.

Hemkommen från semestern lagades det en hel del sallader med färsk vitkål och jordgubbar. En god ljummen och matigare sallad fick jag också till som serverades med baconlindad kyckling. Jag lagade också en hel del mat, bland annat en jordgubbsstinn lunchsallad och en gyllengul matvetesallad med baconlindad kyckling.

Augusti
Efter en sisådärvarm och sisådärsolig (läs kall och tokregnig) sommar blev det ändå augusti till slut och dags att skörda lite från min balkongodling.

KryddorCitronmeliss och citrontimjan trivdes ypperligt på min balkong!

Jag var också på en trevlig matbloggsträff hos Michael där jag bjöd på rödbetspiroger och lingonblondies.

Piroger efter gräddningRödbetspiroger med getost, valnötter och honung.

Lingonblondies med flagad mandelLingonblondies med mandelflagor.

Kalvdans var en av de rätter jag lagade i augusti som letade sig in på bloggen.

Stekt kalvdansStekt kalvdans med hallon – mums!

Annars ägnade jag augusti åt att komma in i arbetsrutinerna igen och planera för höstens kurser.

September
Månaden inleddes med höstprimörpaket som lades på grillen och åts med fetaostlax. Man får passa på att grilla så länge man kan och det finns inget som håller kvar semesterkänslan lika bra som att grilla.

HöstprimörspaketHöstprimörpaket att lägga på grillen.

Jag och en grupp trevliga matbloggare fick sedan smaka OS-mat (som sedan tog guld!) tillagad av det svenska laget i storköksmatlagning. Gott och trevligt!

ChokladmousseOS-mat som sedemera blev OS-guldmat, grattis till laget!

Den sjätte september fyllde jag år (hurra!) och jag firade dagen med en matbloggsträff där jag stötte på några nyutnämnda matbloggspristagare. Det blev intressanta och roliga diskussioner och samtal men jag hoppade över middagen på kvällen eftersom jag firade med födelsedagsmiddag med världens finaste pojkvän istället 🙂

I kakväg bjöd månaden på allergi- och veganvänliga chokladcupcakes som jag hade bakat till en väns barndop i augusti. I matväg var september en produktiv månad och jag bjöd på majssoppa, hasselnötspanerad torsk, turbogrönsaksrätt, fläskpannkaka med äppelringar och rostad pumpasoppa med brynt smör.

Allergivänliga cupcakesAllergivänliga cupcakes!

Fläskpannkaka3Fläskpannkaka med äppelringar.

Ugnsbakad pumpasoppa med långrostade tomaterPumpasoppa – supergod!

Jag, Karin och hennes Peter möttes upp på Kanaltorget och åt mat från olika delar av världen på den trevliga Global picnicen som ordnades tre helger i september. Missa inte om den repriseras i år!

Fisk, matbanan, sötpotatis och cassava från AngolaEn av rätterna jag åt på 2012s Global picnic.

Jag recenserade Roy Fares nya bakningsbok i september också, och hann med att hålla en föreläsning om matmyter och dieter för Medborgarskolan i Göteborg. Dessutom började jag att läsa Arbets- och organisationspsykologi på halvfart på Göteborgs Universitet i september också. En fullspäckad och rolig månad på det hela taget!

CupcakesEtt av recepten i Roy Fares bakningsbok ”Sweet!”.

Oktober
Ett eftersläntrande septemberinlägg om årets Bok- och biblioteksmässa i Göteborg fick inleda oktober, som sedan fortsatte med att Kanelbullens dag firades med kanelsnurriga småkakor.

Kanelsnurror med mjölkKanelsnurriga småkakor serverade med ett glas mjölk.

Sedan ägnas månaden åt kursplanering, inköp av ingredienser och kurshållande av After workkurs för Medborgarskolan i Göteborg i Svenska hösttapas samt en lördagskurs i Macarons. Jag hade även en Paj- och pirogkurs i Gislaved.

Äppelmusslor för bloggenÄppelmustångade blåmusslor var en av de svenska hösttapasrätterna på min kurs.

ChokladkolamacaronsChokladiga macarons från lördagskursen.

SaffranspannacottacheesecakepajÅrets längsta namn på ett kursrecept fick denna underbara paj vid namn
Saffranspannacottacheesecakepaj. Den var en av alla pajer
vi gjorde på paj- och pirogkursen i Gislaved i oktober.

Till de mindre trevliga sakerna som hände i oktober hörde att min dator blev nedlusad av virus. Som tur var lyckades en god vän rädda allt som hade funnits i burken och rädda datorn med hjälp av lite nyköpta saker som en ny hårddisk. Hur skulle jag klara mig utan mina fina och snälla vänner och min familj som alltid ställer upp?

Fina Åsa bjöd sedan hem oss på Matbloggsträff och utöver trevliga Göteborgsbloggsbekanta fick jag chansen att träffa Uppsala– och Stockholmsbloggarna Tina och Veronica vilket var superskoj! Jag bjöd på vegetarisk pumpassallad och lakritsblondies.

Karibisk romkaka med grädde och vinbärMastig och mumsig romkaka bakad av Moman själv!

November
I november höll jag en minicupcakeskurs för Medborgarskolan med den mest varierade åldersblandningen hittills – superskoj!

Rosa med chokladCupcake!

Jag höll även två cupcaksdekorerings-workshops med Halloweentema för två ungdomsgrupper på Värnamo stadsbibliotek – kul att få komma tillbaka dit två gånger på ett år!

Hallowenkvartett bloggHalloweeninspirerade cupcakes.

I kursväg höll jag även en Svenska Hösttapaskurs för en grupp från Bostads AB Poseidon genom Medborgarskolan. Upplägget var detsamma som för den kursen jag hade tidigare i höst men då en deltagare var glutenintolerant ändrade jag om och bytte ut ett och annat recept för att alla skulle kunna äta av allt.

Fröknäckebröd med vispat, brynt smörFröigt och glutenfritt knäckebröd serverades med
uppvispat brynt smör på min Svenska Hösttapaskurs.

November var även månaden då jag bestämde mig för att påbörja ett nytt tema på bloggen, Våga prova, där poängen är att jag ska prova att laga eller äta något som jag inte har testat tidigare. Våga prova hade uppehåll i december eftersom jag hade fullt upp med kurser och julklappsbestyr, men återkommer garanterat under januari. Det är ju så roligt att prova nya saker! Novembers Våga prova var Hasselnötssmör, som jag använde till en snabblagad laxpasta.

Hasselnötsmarinerad pastarättHasselnötsslungad grönsakspasta med lax – Våga prova!

I receptväg bjöd jag i november även på Viltfärsbiffar med västerbottenost och vegetarisk pumpasallad.

Pumpasallad 2Höstig pumpasallad med kantareller och hasselnötter
(recept finns under receptfliken!).

I samband med ett ihärdigt snöande i slutet av november kom jag i julstämning rejält och passade på att tipsa om mina bästa adventsgodis och adventsbakningsrecept.

Julgodis i form av saffranstryffel och ljus chokladfudge.

December
Större delen av december ägnades åt julklappsfunderande och julklappsjakt, samt åt sömnad av två små förkläden till mina söta systersöner som är 1,5 och 3,5 år. Den äldre av dem tycker om att baka och det är så roligt när de hälsar på mig och vi får baka ihop, även om mer deg och smet hamnar i hans lille mage än på plåten eller i formen 😉

FacebookTvå små uggleförkläden med sidenband i olika färger så att pojkarna vet vems som är vems.

Jag hann också med att baka pepparkakor med finaste Fo och hitta på och provbaka en massa julgodisrecept till den julgodiskurs jag hade för en projektgrupp på företaget Sigma i Göteborg veckan före jul.

Facebookbild kurs

Dessförinnan höll jag även två After workkurser för Medborgarskolan i Cakepops och Whoopie pies där resultaten blev chokladiga och julinspirerade.

TomteluvspopsTomteluvscakepops från After workkursen- snyggt!

Chokladdoppade lingonwhoopiesChokladdoppade lingonwhoopies var en av varianterna
under Whoopie pie After workkursen i december.

I receptväg bjöd jag på vit rocky road med lakrits och på saffransvåfflor med rårörda hallon.

Vit rocky road blogg3Vit lakritsrocky road.

Saffransvåfflor nr 3Saffransvåfflor med rårörda hallon.

Årets sista matbloggsträff hölls i Michaels matstudio på mat.se. Michael hade bakat och monterat ihop pepparkakshus som vi andra matbloggare fick sitta och dekorera – perfekt avkoppling med kreativ dekorering parallellt med tokmycket matprat och smakbitar av en massa gott de andra hade med sig. Jag bjöd på fudge, saffranstryfflar och crostini på hembakat surdegsbröd.

Pepparkakshus!”Mitt” hus längst fram. Inte kan det väl bli för mycket kristyr? 😉

Julafton firades med pojkvännens familj i Göteborg. Trevligt och mycket gott på julbordet som jag inte är van vid hemifrån som exempelvis kantarellomelett och äggost.

Julgran 2012Julgranen hemma i Småland.

På juldagen åkte vi till Småland till min fina familj för fortsatt julfirande och lagom till nyårsafton var vi tillbaka i Göteborg igen och firade ut det nya året med gravade pilgrimsmusslor, anka med duchessmos av blomkål, palsternacka och potatis samt en blåbärsglassbomb med mascarponehjärta. Bilder från kvällen saknas tyvärr – jag hade varit sjuk dagarna innan och det var precis att jag orkade med att laga och äta mat, kameran glömde jag helt bort…

Sammanfattningsvis…
var 2012 ett bra år på många sätt både på det privata och det jobbmässiga planet. Det är bara att konstatera att det blev ett riktigt kursår med tio kurser för Medborgarskolan, fyra för Värnamo Stadsbibliotek och fyra privatkurser, samt två föreläsningar. Jag hann också med att recensera inte mindre än 25 böcker för bibliotekstjänst och arbeta med arbetsmiljöarbete åt ett stort företag i Göteborg. Dessutom blev det en massa trevliga matbloggsträffar och andra matrelaterade händelser, både sådana som har synts på bloggen och andra trevligheter som inte hittade hit (som den trevliga Allhelgona helgen då jag och några fina vänner hade pastakväll och stod och gjorde olika sorters pasta halva kvällen!).

På bloggfronten hann jag med att lägga upp 57 inlägg innehållandes totalt 391 bilder. Jag har kunnat konstatera att många fortfarande hittar hit genom mina matmyter som jag skrev för drygt tre år sedan och att de populäraste inläggen i matväg är ett med recept på Ljusa frallor och ett på snabb laxpasta. Det känns lite knepigt att det som läses mest är gamla inlägg, men det spelar egentligen ingen roll hur ni hittar hit, huvudsaken är att ni gör det.

Ros från M

Tack för att ni följde mig 2012 och läste, kommenterade och tyckte till, antingen via kommentarsfältet eller i verkliga livet och tack till mina trevliga kunder som lät mig hålla kurser för er.

Jag önskar er varmt välkomna att följa mig 2013 också! Jag är säker på att det kommer att bli ett riktigt bra år!

8 thoughts on “2012 – en sammanfattning

  1. Linda Inläggets författare

   =D Eftersom du var den som kommenterade mina inlägg flest gånger av alla under förra året Kim vill jag tacka för alla trevliga kommentarer, det är ju det som är halva nöjet med att blogga; att få feedback =)

   Svara
 1. Sonja {Dagmar's Kitchen}

  Vilket år du har haft – verkligen händelserikt och så mycket god mat och kakor!

  Du har fått en ”award” av mig också. Du får göra vad du vill med den, men tanken är att du skall svara på samma frågor som jag gjorde och skicka vidare awards till andra som har färre än 200 följare (om det är Bloglovin’ eller annat framgår inte…). Hursomhelst så är du väl värd den med din fina blogg!

  http://www.dagmarskitchen.se/2013/01/i-love-your-blog/

  Kram, Sonja

  Svara
  1. Linda Inläggets författare

   Tack så mycket Sonja! Vad glad jag blir att du gillar min blogg =) Jag ska ta tag i din award så fort jag hinner, kul idé!

   Kram!

   Svara
 2. Mariann

  Visst är det fantastiskt att se hur mycket som har hänt på ett år. Det är inte konstigt att du har fullt upp.

  Svara
  1. Linda Inläggets författare

   Nej det är kanske inte så konstigt att tiden går fort och jag inte hinner ens en bråkdel av det jag vill… Det är nog tur att de som tror sig veta förutspår att vi kommer att leva tills vi är över 100 – då hinner jag ju mycket under min livstid 😉

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s